masan, makaroonilaatikka Masan makaroonilaatikka ohje salty

Masan makaroonilaatikka

Paista jauheliha. Paista pilkottu sipuli ja paprika. Kuumenna hemapa mikrossa 2min. Keitä makarooni 7min. Sekoita soijarouhe, vesi, härkäpapurouhe, ak-tomaatti mausteet keskenään. Lisää j-lihan ja paprika-sipulin joukkoon. Voitele vuoat. Sekoita kaikki vuokiin tasan. Tee muna-kerma-maito. Lisää juustoraasta. Kaada munamaito päälle. Paista uunissa n. 1h

Ravintosisältö / 100 g

Energia 130 kcal / 100 g
Energia 545 kJ / 100 g
Proteiini 9 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,4 g / 100 g
Rasva 6,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %