nieriä, pannulla Nieriä pannulla ohje salty

Nieriä pannulla

Ainekset 2 annosta

Olet tietysti fileoittanut jo kalan kaupassa =) joten kuivaa kala paperipyyhkeellä ja laita hellan levy kuumenemaan

Leikkaa fileet niin että sinulla on n. 3 senttiä leveitä annos paloja fileestä tai sitten fileet kokonaisena

Lisää myllystä merisuolaa ja mustapippuria lihapuolelle, älä liioittele maustamisessa

Laita kuumalle pannulle ruokalusikallinen voita ja pieni loraus öljyä

Kun voi lopettaa kiehumisen, nosta pannulle sopiva määrä filepaloja nahkapuoli alaspäin (n. 4 min)

Paista kuitenkin niin kauan kunnes nahka on mukavan rapea. Käännä filepalat ja laita myllystä suolaa nahka puolelle. Ota heti suolauksen jälkeen filepalat pois pannulta ettei yli kypsenny

Nosta filepalat tarjoiluvadille ja purista sitruunasta vähän mehua päälle

Toisen sitruunan leikkaat neljään osaan pitkittäin niin jokainen voi lisätä sitruunaa haluttaessa lisää

Ravintosisältö / 100 g

Energia 161 kcal / 100 g
Energia 674 kJ / 100 g
Proteiini 14,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,4 g / 100 g
Rasva 11,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %