Olet tietysti fileoittanut jo kalan kaupassa =) joten kuivaa kala paperipyyhkeellä ja laita hellan levy kuumenemaan
Leikkaa fileet niin että sinulla on n. 3 senttiä leveitä annos paloja fileestä tai sitten fileet kokonaisena
Lisää myllystä merisuolaa ja mustapippuria lihapuolelle, älä liioittele maustamisessa
Laita kuumalle pannulle ruokalusikallinen voita ja pieni loraus öljyä
Kun voi lopettaa kiehumisen, nosta pannulle sopiva määrä filepaloja nahkapuoli alaspäin (n. 4 min)
Paista kuitenkin niin kauan kunnes nahka on mukavan rapea. Käännä filepalat ja laita myllystä suolaa nahka puolelle. Ota heti suolauksen jälkeen filepalat pois pannulta ettei yli kypsenny
Nosta filepalat tarjoiluvadille ja purista sitruunasta vähän mehua päälle
Toisen sitruunan leikkaat neljään osaan pitkittäin niin jokainen voi lisätä sitruunaa haluttaessa lisää