tonnikalapasta Tonnikalapasta ohje salty

Tonnikalapasta

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne rasvassa. Lisää valutettu tonnikala ja paseerattu tomaatti. Huuhdo tomaattitölkki vedellä ja kaada joukkoon. Lisää mausteet. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Kaada keittämättömät pastat uunivuokaan (n. 2 l). Sekoita tomaattikastike pastan joukkoon. Kaada juustokerma vuokaan, sekoita kevyesti. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla 45 minuuttia. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 153 kcal / 100 g
Energia 637 kJ / 100 g
Proteiini 10,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,7 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %