siemennäkkäri, , gluteeniton, Siemennäkkäri (gluteeniton) ohje salty

Siemennäkkäri (gluteeniton)

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää sekaan öljy sekä 2. 5dl kiehuvaa vettä. Sekoita ja levitä massa uunipellille ohueksi laataksi. Kypsyttele 150 asteisessa uunissa noin tunti.

Maissijauho 110g = 2dl Auringonkukansiemen 75g = 3/4 dl Kurpitsansiemen 35g = 1/2 dl

Ravintosisältö / 100 g

Energia 312 kcal / 100 g
Energia 1306 kJ / 100 g
Proteiini 8 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,7 g / 100 g
Rasva 23,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %