kesäkurpitsalasagne Kesäkurpitsalasagne ohje salty

Kesäkurpitsalasagne

Paahda jauheliha, lisää oliiviöljy ja sipulit. Kuullota. Lisää valutettu tomaattimurska ja -pyre. Mausta. Viipaloi kesäkurpitsat (2 kpl) ja ripottele pinnalle suolaa. Anna hikoilla 15 min. ja kuivaa talouspaperilla. 

Lado kerroksittain, kesäkurpitsa, jauheliha, mozzarella. Viimeiseksi kesäkurpitsaa. Ripottele pintaan juustoraaste. Paista 200 asteessa 40 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal / 100 g
Energia 451 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 6,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %