Ainesosat 1 bataatti (n. 400 g), 1 kesäkurpitsa (n. 350 g), 1,5 dl rikottuja ohrasuurimoita, 1 prk (500 g) tomaattimurskaa, 1 tl juoksevaa hunajaa, 3 dl kasvislientä (1 kasvisliemikuutio + 3 dl vettä), 2 dl kermaa, Vuoan voiteluun ja päälle 1 rkl öljyä, 1,5 dl juustoraastetta Kuori bataatti ja suikaloi se. Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Voitele uunivuoka ja lado kasvikset siihen. Lisää ohrasuurimot, tomaattimurska, hunaja, kasvisliemi ja kerma. Sekoita. Kypsennä vuokaa 175-asteisen uunin keskitasolla 45–60 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 10–15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.