kaalilaatikko, kotikokki, , , oma Kaalilaatikko kotikokki - oma ohje salty

Kaalilaatikko kotikokki - oma

Silppua kaali. Paista pannulla osissa, lisää siirappia paiston loppuvaiheessa.

Keitä lihaliemessä riisin kanssa n. 15 min. Ruskista jauheliha, mausta pippurilla ja suolalla. Sekoita liha kaalin ja riisin joukkoon. Keitin lientä myös mukaan, saa jäädä melko löysäksi. Laita voideltuun uunivuokaan ja lorauta päälle siirappinoro ja muutama voinokare. Paista 200 asteessa n. 1 h.

Tarjoa lisukkeena puolukkahilloa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal / 100 g
Energia 318 kJ / 100 g
Proteiini 3,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,1 g / 100 g
Rasva 4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,7 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %