porkkanalaatikko, , ketoreseptit, Porkkanalaatikko (ketoreseptit) ohje salty

Porkkanalaatikko (ketoreseptit)

Keitä kuoritut, paloitellut porkkanat puolikypsiksi suolalla maustetussa vedessä siten, että vesimäärä juuri ja juuri peittää porkkanat. Valuta.

Soseuta porkkanat. Lisää soseeseen hampusiemenet, kerma, muna sekä inkivääri. Tarkista suolan määrä.

Kaada seos n. 1 l:n vetoiseen, hyvin voideltuun vuokaan. Laita pinnalle voipaloja, pofiberiä ja hampunsiemeniä.

Paista 175 asteessa n. 1 h

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 521 kJ / 100 g
Proteiini 2,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,2 g / 100 g
Rasva 10,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %