lanttulaatikko, , ketoreseptit, Lanttulaatikko (ketoreseptit) ohje salty

Lanttulaatikko (ketoreseptit)

Ainekset 6 annosta

  1. Keitä lohkotut, kuoritut lantut suolalla maustetussa vedessä kypsiksi miedolla lämmöllä. Laita vettä vain sen verran, että lantut juuri ja juuri peittyvät.
  2. Valuta ja soseuta. TAI osta suoraan soseena.
  3. Lisää kerma, muna ja mausteet.
  4. Kaada seos n. 1 l:n vetoiseen uunivuokaan ja kuvioi pinta lusikalla.
  5. Ripottele pinnalle voi nokareita ja mantelijauhoja.
  6. Paista 175 asteessa n. 1 h.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal / 100 g
Energia 495 kJ / 100 g
Proteiini 2,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 9,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %