piparinen, puolukkajuustokakku, , ketoreseptit, Piparinen puolukkajuustokakku (ketoreseptit) ohje sweet

Piparinen puolukkajuustokakku (ketoreseptit)

Sekoita pohjan ainekset.

Taputtele seos leivinpaperoituun kakkuvuokaan (Ø 16 cm).

Valmista täyte: Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.

Vaahdota mascarpone, kerma, erytritoli ja vaniljajauhe yhdessä kulhossa.

Kiehauta puolukat (säästä muutamia koristeluun) ja soseuta kevyesti. (Makeuta halutessasi). Sekoita joukkoon valutetut liivatelehdet. Anna seoksen jäähtyä hiukan.

Sekoita puolukkasose mascarponevaahdon joukkoon huolimattomasti, että massa jää marmorikseksi.

Peitä kakku ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 2 tuntia.

Keitä kinuski: keitä 1 dl kermaa ja erytritolia keskilämmöllä välillä sekoitellen, kunnes seos alkaa “tarttua pohjaan” ja ruskistua. Sekoita koko ajan, kunnes seos on tumman ruskeaa. Lisää loppu kerma. Kaada seos hyytyneen kakun päälle.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele pinta kermapursotuksilla, lopuilla puolukoilla ja fudgepaloilla. (HUOM! Nämä ei mukana makroissa)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 295 kcal / 100 g
Energia 1222 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 28,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %