paistetut, kesänuudeli, jaakko Paistetut kesänuudeli Jaakko ohje salty

Paistetut kesänuudeli Jaakko

200 g varhaiskaalia suikaleina 2 porkkanaa 2-3 valkosipulin kynttä 1 punainen chili 150 g vihreitä papuja, pakaste 200 g riisinuudeleita 1 rkl öljyä 2 rkl seesamiöljyä

4 kananmuna 2 pss à 100 g Pad Thai kastiketta (esim SpiceUp!) 3 kevätsipulin vartta 1 dl suolapähkinöitä 1 lime, lohkottuna tuoretta korianteria

TEE NÄIN Suikaloi kaali. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Hienonna valkosipuli ja chili. Murra nuudelit reilunkokoiseen kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä niin että peittyvät. Anna pehmetä kuumassa vedessä kunnes napakan kypsiä ja kaada vesi pois. Huuhtele kylmällä vedellä ja jätä nuudelit siivilään valumaan. Kuumenna öljyt pannulla. Lisää kasvikset pannulle ja paista rapeiksi. Paista munat kokkeliksi toisella pannulla. Sekoita munakokkeli kasviksiin. Lisää nuudelit ja kastike. Sekoita kevyesti kaikki sekaisin. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla, suolapähkinöillä, limenlohkoilla ja tuoreella korianterilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal / 100 g
Energia 800 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 21 g / 100 g
Rasva 9,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 7,6 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %