myllärin, rouheiset, sämpylät Myllärin rouheiset sämpylät ohje salty

Myllärin rouheiset sämpylät

Ainekset 24 annosta

Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen. Lisää mausteet ja alusta jauhot vähitellen. Lisää pehmeä rasva loppuvaiheessa. Kohota kaksinkertaiseksi liinan alla n. 30 min.. Tee pyöreitä sämpylöitä ja kohota liinan alla. Voitele vedellä ja paista 225 asteessa n. 15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 239 kcal / 100 g
Energia 1008 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 39,5 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %