halloumi, tikka, masala Halloumi tikka masala ohje salty

Halloumi tikka masala

  • kuullota sipuli, valkosipuli ja porkkanat

  • lisää tomaattipyre, inkivääri, garam masala sekä chili ja paista vielä hetki

  • Lisää tomaattimurska, ranskankerma, vesi ja liemikuutio. Keitä 15 min

  • Soseuta sauvasekoittimella sileäksi ja lisää mustapavut ja rapeaksi paahdetut halloumipalat sekaan

  • koristele cashewpähkinöillä ja korianterilla

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 522 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,9 g / 100 g
Rasva 7,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %