kurppalasagne, Kurppalasagne ohje salty

Kurppalasagne

Paista jauheliha ja mausta oman maun mukaan, esim, paprikajauhetta, mustapippuria, suolaa, herbamarea. Lisää tomaattimurska,  cheddarjuusto ja kerma. Anna hautua. Huuhtele ja siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä. Laita vuokaan vuorotellen kastiketta ja kesäkurpitsasiivuja. Päällimmäisen kerrokseen juustoraaste. Uuniin 200 astetta 45 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 179 kcal / 100 g
Energia 744 kJ / 100 g
Proteiini 10,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 14,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %