Keto Pumpkin Cream Cheese Muffins (ketofocus.com)
Ohje:
Lämmitä voita pannulla, kunnes alkaa ruskistua ja tuoksuu pähkinäiseltä (noin 5 min). Laita sivuun jäähtymään. Sekoita kulhossa jauhot, leivinjauhe, sooda, suola ja mausteet. Laita sivuun. Sekoita isossa kulhossa kananmunat, kurpitsasose, maukeutusaine ja siirappi. Lisää kuivat aineet sekä jäähtynyt voi isoon kulhoon. Laita muffinsivuokiin (16 kpl). Paista 175 asteessa 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä kokonaan ennen kuorrutusta.
Kuorrutteen aineet sekoitetaan ja laita muffinsien päälle pursotuspussilla (pakastepussi ja leikkaa kulmasta pieni pala).
Muffinssit
110 g (1/2 cup) suolaton voi 3,5 dl (1 1/2 cups) mantelijauho 1,2 dl (1/2 cup) kookosjauho 2 tl leivinjauhe 1 tl ruokasooda 1 1/4 tl suola 2 tl ceyloninkaneli 1/2 tl kurkuma 1/4 tl muskottipähkinä 340 g (1 1/2 cups) kurpitsasose 3 kananmunaa 0,6 dl (1/4 cup) erytritoli 170 g (1/2 cup) sokeriton (vaahtera)siirappi
Kuorrute (Keto Cream Cheese Frosting) 230g (8 oz) Philadelphia tuorejuusto 110 g (1/2 cup) suolaton voi 1 tl vaniljauute 1,2 dl (1/2 cup) erytritoli