voileipäkääretorttu, ala, tuula Voileipäkääretorttu ala Tuula ohje salty

Voileipäkääretorttu ala Tuula

  1. Laita kolme tuorekelmun pätkää vaakatasoon, hieman limitysten.
  2. Leikkaa paahtoleivistä reunat pois ja laita leipiä kelmun päälle 4x4 (puolet ja puolet)

  3. Kostuta leivät kevyesti lihaliemellä.

  4. Sekoita notkistetuun tuorejuustoon palvirouhe, maustekurkku kuutiot sekä ruohosipuli.

  5. Levitä täyte tasaisesti ja rullaa sitten kelmua apuna käyttäen rullaksi kuten kääretorttu.

  6. Laita vuorokaudeksi kylmään vetäytymään. 

  7. Seuraavana päivänänä vatkaa kerma ja sekoita tähän tuorejuusto.

  8. Irroita kelmu tortun ympäriltä. Levitä kuorrute tortun päälle.

  9. Koristele haluamallasi tavoin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 171 kcal / 100 g
Energia 725 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,6 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %