juustoinen, kanakeitto, , kotikokki, iltalehti, Juustoinen kanakeitto (Kotikokki/Iltalehti) ohje salty

Juustoinen kanakeitto (Kotikokki/Iltalehti)

750 g pakastekasvissuikaleita (peruna, porkkana, palsternakka, purjo, selleri, sipuli)

600 g broilerin fileesuikaleita

2 dl kolmen juuston kermaa

2 dl ruokakermaa

2 kpl kasvis-/kanaliemikuutiota

n. 6 dl vettä

currya

(suolaa)

  1. Ruskista broilerin fileesuikaleet pannulla.

  2. Laita kattilaan vesi, juurekset, liemikuutiot ja anna kiehua.

  3. Kun kasvikset ovat melkein kypsiä, lisää joukkoon kermat sekä currya tuomaan kaunis väri liemelle. Anna kiehua kunnes juurekset ovat kypsyneet.

  4. Lisää broilerit keittoon ja anna kiehua vielä hetki.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 84 kcal / 100 g
Energia 349 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 3,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %