Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna chili.
Halkaise kurpitsa, poista siemenet, kuori ja kuutioi malto. Suikaloi paprika.
Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota sipuli, inkivääri ja chili raukeiksi. Lisää kurpitsakuutiot ja paprikasuikaleet. Paista vielä hetki. Lisää currytahna ja kuivamausteet jatka paistamista vielä muutama minuutti.
Kaado kookosmaito kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia hissukseen kannen alla välillä sekoitellen, kunnes kurpitsa on aivan pehmeää. Jos rikastat kurpitsacurryn kikherneillä, lisää ne sekaan lopuksi kuumenemaan. Esim. beanit-suikaleet kannattaa paistaa pannulla erikseen ja lisätä annoksen päälle vasta tarjoiluvaiheessa, jotta ne säilyttävät rapsakkuutensa.
Lisää soijakastike ja limetinmehu. Tarkista maku.
Tarjoa kurpitsacurry riisin tai ohrahelmien kera.