riistakäristys, ala, tuula Riistakäristys ala Tuula ohje salty

Riistakäristys ala Tuula

Hienonna pekoni ja pilko sipuli. Kuumenna paistinpannu ja lisää pekoni ja sipulisilppu välillä käännellen. Lisää kohmeinen käsistysliha ja anna paistua pannulla muutama minuutti käännellen. Lisää mausteet, olut ja vesi. Anna kiehahtaa ja hauduta kannen alla liedellä tai uunissa  175 astetta vähintään tunti, kunnes liha on mureaa. Lisää vettä tarvittaessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 104 kcal / 100 g
Energia 432 kJ / 100 g
Proteiini 10,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 1 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %