Lado broilerit uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä hieman. (Broilerit voit halutessasi kypsentää jo edellisenä päivänä tai paistaa pannulla.)
Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Paloittele kesäkurpitsa 3-4 cm:n paloiksi ja palat ohuiksi lohkoiksi. Paloittele paprika reilunkokoisiksi haarukkapaloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhdo oliivit. Halkaise rypäleet ja poista tarvittaessa siemenet.
Paloittele jokainen rintafilee reilunkokoisiksi suupaloiksi.
Kuumenna öljy tilavassa paistokasarissa. Kuullota valkosipulit, sienet, kesäkurpitsat ja paprikat öljyssä ahkerasti käännellen, kunnes kasvikset hiukan pehmenevät. Lisää vesi, kanafondi, sitruunanmehu, yrtit, oliivit ja kanapalat. Kuumenna kiehuvaksi. Sulata joukkoon tuorejuusto ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia, jotta kanapalat ehtivät kuumentua sisältä. Lisää lopuksi rypäleet.
Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.