valkosipuli, kerma, , perunat, , , kyssäkaalista Valkosipuli-kerma "perunat"- kyssäkaalista ohje salty

Valkosipuli-kerma "perunat"- kyssäkaalista

Ainekset 4 annosta

Kuori kyssäkaalit ja viipaloi/tikuta ne. (Kuori valkosipulin kynnet ja pilko pieneksi) Laita uunivuokaan kerros kyssäkaalia, päälle suolaa ja valkosipulisilppua, mustapippuria etc = mausta. Jatka kerroksia niin kauan kun kyssäkaalia riittää- kaada päälle kerma Paista 200 asteessa noin tunti

Ravintosisältö / 100 g

Energia 124 kcal / 100 g
Energia 519 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 10,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %