Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
borsch, kanakeitto, kontu
Borsch-kanakeitto/Kontu ohje
salty
EBar
Borsch-kanakeitto/Kontu
Ainekset
6
annosta
2 kg
Vesi, vesijohtovesi
132 g
Porkkanaraaste
861 g
Punajuuri
120 g
Valkokaali, keräkaali
530 g
Kananfilee pihvi kotimaista
27 g
Kasvisliemikuutio
1 rkl
Rypsiöljy
2 tl
Väkiviinaetikka
73 g
Sipuli, keltasipuli
Marttojen ohjeiden mukaan. Tuplana ja kanan fileepihvipalasina.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
34 kcal / 100 g
Energia
142 kJ / 100 g
Proteiini
3,6 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,4 g / 100 g
Rasva
0,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,3 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %
Liity Sulamoon