borskeitto, anu Borskeitto Anu ohje salty

Borskeitto Anu

Kuori ja pilko sipulit. Kuullota niitä tovi. Höylää valkokaali esim. juustohöylällä, paista ja hauduta hetki paistinpannulla. Kuori ja raasta punajuuret ja porkkanat ja kuullota ja hauduta niitä hetki pannulla. Paloittele nakit ja paista niihin kiva väri. Lisää kattilaan vesi, hunaja, lihaliemi, etikka ja mausteet. Lisää muut keiton ainekset ja keitä n. 30 min. Tarjoile smetanan ja leivän kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 48 kcal / 100 g
Energia 200 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 3,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %