mariskan, juustosarvet, , vegaaninen, Mariskan juustosarvet (vegaaninen) ohje salty

Mariskan juustosarvet (vegaaninen)

250 g Vehnäjauhoja 3 tl leivinjauhetta 100 g maidoton Flora (nypi jauhot ja flora sekaisin) n.120 g Oddly Good veggie raastena  (lisää juustoraaste taikinaan) n.150 g kylmää vettä  Lisää lopuksi vesi ja sekoita taikinaksi käsin, lisää tarvittaessa vielä hieman jauhoja ja laita lepäämään jääkaappiin hetkeksi. Leivo sarvia, laita juustoraastetta vielä sarvien sisälle/ pintaan maun mukaan.

Voitele sarvet esim. Aquafaballa ennen paistamista

paisto uunissa 200 astetta n. 15 min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 290 kcal / 100 g
Energia 1211 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 33,4 g / 100 g
Rasva 14,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %