kesäkurpitsalasagne, vhh Kesäkurpitsalasagne VHH ohje salty

Kesäkurpitsalasagne VHH

Siivuta kesäkurpitsat n. 3 mm:n paksuisiksi viipaleiksi ja ripottele niille vähän suolaa, jotta ne "hikoilevat". Anna hikoilla n. 10 min ja pyyhi neste pois. Anna kurpitsojen sitten paahtua 225-asteisessa uunissa n. 10 min. Kuori ja raasta porkkanat. Kuori ja silppua sipulit. Paista ensin nämä pehmeiksi. Siirrä ne sitten toiseen astiaan odottamaan ja paista jauheliha. Paiston loppuvaiheessa lisää porkkana-sipuliseos, aurajuusto, mausteet, lihaliemi ja tomaattimurska. Anna keitoksen muhia hetki hellalla.

Lado uunivuoalla kerroksittain jauheliha-kesäkurpitsa-juustokerrokset. Päällimmäiseksi kesäkurpitsa+juusto

Ravintosisältö / 100 g

Energia 156 kcal / 100 g
Energia 647 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 12 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %