Pohjaan keksit muruna ja flora sulana. Vispi vispataan ja muut ainekset (suklaa sulatetaan) sekoitetaan vaahdon sekaan. Laitetaan jääkaappiin tekeytymään n. 1vrk
Tämä kakku tehty kutakuinkin seuraavalla ohjeella vuokaan jossa halkaisija n.24cm: Keksipohja 300 g Digestive keksi / muu täytteetön keksi 100 g sula Flora (maidoton) Täyte: 300 g Oatly maustamaton ”tuorejuusto” 250 g Aito kauravispi (vispattuna) 50-75 g tomusokeri 70g maidoton vaalea suklaa (sulana) 135-150 g maapähkinävoi (suolaton) Kinuskiuorrutus: Alpro soijavispi 250 g fariinisokeri 250 g Keitä ainekset kokoon kinuskiksi (+lisää halutessasi pähkinöitä/suolapähkinöitä sekaan). Tee kinuskista esim.levy ja lisää murskana kakun päälle kun se on jähmettynyt tai jos kinuski on hyvin valuvaa ja pehmeää voi sen lisätä kakun päälle valutellen mutta hox! varmista saako leikattua ilman että kakku painuu kasaan kun kakun säilytys tapahtuu jääkaapissa. Suklaakuorrutus: 150g Sulatettua vaalea maidoton suklaata/ valkosuklaata (+ pähkinöitä/suolapähkinöitä maun mukaan, saa enemmän ”Snickers ” vaikutelman kakulle)