ruokaisa, kasviskeitto Ruokaisa kasviskeitto ohje salty

Ruokaisa kasviskeitto

(!HUOM! Reseptiin kuuluu 1 tl oreganoa ja 1 tl rosmariinia eikä 2 tl oreganoa; rosmariinille ei järkeviä tietoja löytynyt!)

  1. Hienonna sipuli. Kuutioi perunat ja porkkanat. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota sipulia, valkosipulijauhetta sekä peruna- ja porkkanakuutioita hetki.

  2. Lisää kuivatut yrtit sekä cayennepippuri ja paprikajauhe, sekoita ja lisää vesi ja fondit. Lisää puolitetut miniluumutomaatit. Hauduta kunnes juurekset ovat lähes kypsiä.

  3. Kuutioi sillä aikaa paprika ja kesäkurpitsa. Lisää keittoon ensin pavut kastikkeineen ja mausta keitto valkopippurilla. Lisää sitten paprika ja kesäkurpitsakuutiot, hauduta hetki.
  4. Tarjoile kasviskeiton kanssa hyvää leipää.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 44 kcal / 100 g
Energia 183 kJ / 100 g
Proteiini 1,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,3 g / 100 g
Rasva 1,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %