mariskan, oreo, browniekakku, , vegaaninen, Mariskan Oreo-browniekakku (vegaaninen) ohje sweet

Mariskan Oreo-browniekakku (vegaaninen)

paista browniepohja uunissa 175 astetta n. 35 min valmis paino pohjalla 480g (makea ja halkeileva brownie). Vuoka 26cm kohoaa vain hieman. Tee kaksinkertainen taikina jos haluat kookkaamman pohjan. Leivinjauheeseen saakka brownie resepti.

Keksipohja oreo 400g / Flora 100

täyte: soijavispi+ ripaus sokeria 500g valkosuklaa sulana, 30g påmackan 75g, Oreo murskana 100g

Ravintosisältö / 100 g

Energia 412 kcal / 100 g
Energia 1721 kJ / 100 g
Proteiini 3,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 41,6 g / 100 g
Rasva 25,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 23,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 94 %