markun, kanakeitto, , gluteeniton, ja, maidoton Markun kanakeitto, gluteeniton ja maidoton ohje salty

Markun kanakeitto, gluteeniton ja maidoton

Paista broilerin suikaleet - kannattaa hiukan pienentää, jos hankit valmiita filesuikaleita - ja hienonnetut sipulit Culinessessa tai öljyssä. Mausta curryllä, paprikajauheella, kurkumalla, rakuunalla,  suolalla ja chilihiutaleilla (voimakkuus on omasta mausta kiinni). Lisää lopuksi hienonnetut valkosipulit, kuullota hetki.  Laita lihat kattilaan ja lisää neste, liemikuutio, suikaloidut porkkanat ja riisi. Hauduta, kunnes riisi on kypsää. Lisää tuore vuohenjuusto, herne-maissi-paprika, kevätsipuli ja persiljasilppu. Jatka haudutusta vielä hetki. Tarkista maku ja nauti tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 48 kcal / 100 g
Energia 200 kJ / 100 g
Proteiini 4,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 1,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %