Vuoka halk. 26cm. Tämä piirakka tehty kutakuinkin tällä ohjeella: pohja 3 dl sokeria 2,5 dl vehnäjauhoja 1 tl vaniljasokeria 2 tl leivinjauhetta 3 rkl tummaa kaakaojauhetta 1,5 dl kiehuvaa vettä 150 g sulaa margariinia (esim. maidoton Flora) 1 dl aquafabaa Ainekset sekoitetaan ja laitetaan vuokaan (itse laitan taikinan vuokaan siivilän läpi ettei jää paakkuja). Vuoka oli tässä halk.26cm paisto 200 astetta, uunista riippuen n. 15 min. Kokonaiseen uunipellilliseen tarvitaan n.kaksinkertainen määrä aineksia.
kreemi 70 g margariiniä 2,5 -3dl tomusokeria 4 tl vaniljasokeria Vatkaa ainekset kreemiksi (itse vatkaan käsin, myös haarukalla onnistuu) ja lisää kreemi vasta kokonaan jäähtyneen pohjan päälle.
Kuorrutus n.100g vegaanista vaaleaa suklaata n. 50g vegaanista tummaa suklaata Sulata ja sekoita vaalea ja tumma suklaa ja päällystä piirakka vasta kun suklaa ei ole enää kuumaa vaan hieman lämmintä. 1 levy vegaanista valkosuklaata (tee raidat/ koristelu päälle)