tonnikalalasagnette Tonnikalalasagnette ohje salty

Tonnikalalasagnette

!HUOM! Tähän ei LISÄTÄ pisaraakaan auringonkukkaöljyä, vaan se tulee tonnikalapurkista. Kyseisen tonnikalan ravintotiedot on kuitenkin ilmoitettu ilman sitä öljyä, joten siksi merkitty näin.

Resepti pöllitty jostain.

  1. Paista sipuleita ja tonnikaloja toisen  tonnikalapurkin öljyssä kasarissa. (Toisen purkin öljyt saa hävittää.)
  2. Lisää tomaattimurska, mausteet ja vesi, keitä 2 - 3 min.

  3. Lisää pasta, sekoita joukkoon.

  4. Lisää tomaatti-mascarponekeitto ja maito, sekoita joukkoon ja kiehauta.

  5. Kaada uunivuokaan, uunissa 35 min @ 175°.

  6. Nauti ketsupin ja raejuuston kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal / 100 g
Energia 562 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,1 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 86 %