peruna, porkkana, jauhelihavuoka Peruna/porkkana/jauhelihavuoka ohje salty

Peruna/porkkana/jauhelihavuoka

  • Kuori ja keita peunat ja porkkanat

  • paista jauheliha, itse lisäsin suolan ja pippurin jauhelihaan.

  • Muussaa perunat ja porkkanat

  • Lisää ruokakerma ja jauheliha sekaan

  • Laita uuniin paistumaan n 200 astetta ja 20 min. Riippuu toki uunistakin. Otin itse pois, kun alkoi ruskistua hieman päältä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal / 100 g
Energia 565 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,7 g / 100 g
Rasva 7,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %