peruna, porkkana, jauhelihavuoka
Peruna/porkkana/jauhelihavuoka ohje
salty
jonnaliini
Peruna/porkkana/jauhelihavuoka
Kuori ja keita peunat ja porkkanat
paista jauheliha, itse lisäsin suolan ja pippurin jauhelihaan.
Muussaa perunat ja porkkanat
Lisää ruokakerma ja jauheliha sekaan
Laita uuniin paistumaan n 200 astetta ja 20 min. Riippuu toki uunistakin. Otin itse pois, kun alkoi ruskistua hieman päältä.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
135 kcal / 100 g
Energia
565 kJ / 100 g
Proteiini
6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
8,7 g / 100 g
Rasva
7,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,2 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %