sitruuna, lehtikaalipasta
Sitruuna-lehtikaalipasta ohje
salty
riisa62
Sitruuna-lehtikaalipasta
- Paista lehtikaalin palaset, siirrä sivuun
Kuullota valkosipuli öljyssä, lisää kerma ja parmesaani
Valuta keitetty pasta, lisää kastikkeseen
(Keitinvettä 1/2 dl tarvittaessa)
Lisää sitruunamehu ja raaste sekä lehtikaalit kastikkeeseen. Lisää myös mausteet; suola ja pippuri.
Päälle paahdetut ja rouhitut hasselpähkinät
Ravintosisältö / 100 g
Energia
237 kcal / 100 g
Energia
997 kJ / 100 g
Proteiini
8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti
31,9 g / 100 g
Rasva
7,9 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,7 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %