tajunnan, räjäyttävä, omenakakku Tajunnan räjäyttävä omenakakku ohje sweet

Tajunnan räjäyttävä omenakakku

Sokeri ja munat vaahdotetaan. Voi sulatetaan, 1 DL talteen. Loppu voi jätetään paistinpannulle ja siinä pehmitetään omenat ohuina lohkoina. Jauhot ja voi yhdistetyn varovasti vaahtoon. Lopuksi lisätään omenat. 20 cm vuoka. Paistetaan 180 asteessa 40 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal / 100 g
Energia 1025 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 33 g / 100 g
Rasva 11 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 26,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %