katkarapu, kasvispannu, tr Katkarapu-kasvispannu TR ohje salty

Katkarapu-kasvispannu TR

Laita Oivariini pannulle ja paista nopeasti hienonnetut valkosipulin kynnet. Lisää currytahna ja paista lastalla käännellen. 

Lisää wokvihannekset, kääntele seosta ja anna kypsyä muutama min. Lisää loput ainekset ja kuumenna.

Tarkista liemen maku ja mausta tarvittaessa lisää.

Tarjoa keitetyn riisin tai nuudelien kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 80 kcal / 100 g
Energia 333 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %