1 sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl paprikajauhetta
1 tlk (400g) tomaattimurskaa
1 tlk (150g) veteen säilöttyä tonnikalaa
3 porkkanaa raastettuna
2 rkl ruokakermaa 15% /tuorejuustoa
mausteita (kasvisliemikuutio, pippuria, yrttisuolaa, sokeria)
50g oliiveja
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä hienonnettu sipuli.
Lisää paprikajauhe, hienonnettu valkosipuli sekä oliivit ja kypsennä pari minuuttia koko ajan sekoittaen.
Lisää tomaattimurska ja keitä n. 10 min . Lisää porkkanaraaste ja tonnikala, katkaravut sekä mausteet. Keittele hetki.
Lopuksi voi lisätä ruokakermaa tai tuorejuustoa "pyöristämään" makua. Kuumenna kiehumispisteeseen.