chapati, , laj, Chapati (laj) ohje salty

Chapati (laj)

ota kulho, lisää chapatijauhoa 2 desiä, lisää ripaus suolaa ja jeeran siemeniä. sekoita sormilla ja lisää lämpimähköä vettä noin desi,niin että taikinasta tulee sopivaa muotoilla. ei liian löysää eikä liian kuivaa. vaivaa taikinaa hetki,ja lisää öljyä liraus. vaivaa taikinaa ja lisää hieman jauhoja jos tarvii.

anna seistä vartista tuntiin ja leivo ohuiksi lätyiksi kaulimen ja jauhon avulla. noin 2millisiksi.. paista kuumalla pannulla molemmin puolin n.30sek. silleen että tulee pilkkuja ja lättyää painamalla lusikalla leipänen kohoaa hieman.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 247 kcal / 100 g
Energia 1034 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 45,2 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0 g / 100 g
Suola 1,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %