härkäpapu, raastepihvit Härkäpapu-raastepihvit ohje salty

Härkäpapu-raastepihvit

Ainesosat: 500 g mustapapuja

1 kesäkurpitsa (400 g)

2 isoa porkkanaa (200g)

1 iso punajuuri (200 g)

2 perunaa (100 g)

1 dl kaurakermaa 

1 sipuli

3 valkosipulinkynttä

1 1/2 tl suolaa

1 tl mustapippuria ja valkopippuria

1 tl savupaprikajauhetta ja cayennepippuria

1 prk tomaattipyreetä (70 g)

70 g punaleima emmental

1 kananmuna

Paista 225 n. 25 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 119 kcal / 100 g
Energia 496 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 12 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 59 %