broilervartaat Broilervartaat ohje salty

Broilervartaat

Tee marinadi: sekoita öljyyn pippurisekoitetta, yrttimausteita ja suolaa. Leikkaa broilerin rintafileet kuutioiksi ja pilko myös muut ainekset varraskokoisiksi paloiksi. Laita broilerpalat ja muut ainekset kannelliseen astiaan ja sekoita kunnes marinadi on tasaisesti paloilla.  

Anna marinoitua pari tuntia. Jos käytät puisia varrastikkuja, upota ne veteen marinoinnin ajaksi, estää palamista grillauksen aikana. 

Pujota ainekset vuorotellen varrastikkuihin. Muista hygienia eli puhtaat kädet ja leikkuualusta. Kypsennä broilerivartaita grillissä parikymmentä minuuttia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal / 100 g
Energia 678 kJ / 100 g
Proteiini 11,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1 g / 100 g
Rasva 12,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %