feta, pinaatti, parsakaalipiirakka, mantelipohjalla, by, anna, koro Feta-pinaatti-parsakaalipiirakka mantelipohjalla by Anna Koro ohje salty

Feta-pinaatti-parsakaalipiirakka mantelipohjalla by Anna Koro

Alkuperäisessä reseptissä öljy on oliiviöljyä, vaihdettu rypsiöljyyn makusyistä :)

Mittaa mantelijauho, psyllium ja suola (monitoimikoneen) kulhoon. Sekoita joukkoon vesi ja öljy. Painele taikina piirakkavuoan (Ø 24 cm) pohjalle ja reunoille.

Esipaista pohjaa uunin keskiosassa 200 asteessa 10 minuuttia.

Sulata pinaatti. Valuta ylimääräinen neste siivilässä.

Hienonna sipuli ja kuullota se sekä parsakaalin kukinnot pannulla oliiviöljyssä.

Murenna fetajuusto. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Kaada täyte vuokaan.

Paista vielä uunin keskiosassa n. 30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 272 kcal / 100 g
Energia 1133 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 25,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %