makaronilaatikko, lihaliemellä Makaronilaatikko lihaliemellä ohje salty

Makaronilaatikko lihaliemellä

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipuli. Ruskista jauheliha sekä lisää sipulit jauhelihan joukkoon ja hauduta hetki kunnes sipuli pehmenee. Mausta suolalla ja mausteilla.  Kaada jauhelihaseos ja raa'at makaronit isoon (3l) voideltuun vuokaan. Sekoita rikotut kananmunat ja jäähdytetty lihaliemi makaronien joukkoon ja tasoita pinta. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti. Ripottele juustoraastevuoan pinnalle noin 40 minuutin kohdalla ja jatka vielä paistamista kunnes makaronit ovat kypsiä ja pinta ruskistunut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 249 kcal / 100 g
Energia 1042 kJ / 100 g
Proteiini 14,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 24,6 g / 100 g
Rasva 9,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %