kesäkurpitsa, , pekonivuoka Kesäkurpitsa- pekonivuoka ohje salty

Kesäkurpitsa- pekonivuoka

Mittaa riisi kattilaan ja keitä ohjeen mukaan puolikypsäksi. Kuutioi kesäkurpitsat, tomaatit ja sulatejuusto sekä leikkaa sipuli reiluiksi lohkoiksi. Leikkaa pekoniviipaleet puolen sentin suikaleiksi.

Lisää kaikki pilkotut ainekset, riisi ja mausteet uunivuokaan ja sekoita. Lisää kerma.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Ennen tarjoilua laita pinnalle tuoreyrttiä silputtuna.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 119 kcal / 100 g
Energia 487 kJ / 100 g
Proteiini 3,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,1 g / 100 g
Rasva 6,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %