nakkiborch, , keitto, pirkka Nakkiborch- keitto Pirkka ohje salty

Nakkiborch- keitto Pirkka

1,3 l vettä 2 kasvisliemikuutiota 1 prk Pirkka punajuurikuutioita (810/ 550. 1 prk Pirkka hapankaalia 2 laakerinlehteä 1 pkt (300 g) Pirkka kuoreton lihaisa nakki Mustapippuria

Keitä vesi, liemikuutiot ja kasvikset. Lisää nakit.  (kuva: K- Ruoka- lehti)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 48 kcal / 100 g
Energia 199 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,8 g / 100 g
Rasva 2,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %