Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
härkäpapu, bolognese
Härkäpapu bolognese ohje
salty
Terhi#24
Härkäpapu bolognese
Ainekset
10
annosta
4 dl
Papu, härkäpapu, kuivattu, härkäpapurouhe
900 g
Tomaattimurska
1
Sipuli, keltasipuli
(200 g)
1
Sipuli, punasipuli
(200 g)
1
Valkosipuli
(4 g)
4 dl
Vesi, vesijohtovesi
2
Porkkana
(70 g)
1 dl
Basilika, tuore
Kuullota sipulit, mausta, lisää esiliotettu rouhe ja tomaattimurska sekä porkkana. Hauduta 1,5 h.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
80 kcal / 100 g
Energia
335 kJ / 100 g
Proteiini
5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
11,1 g / 100 g
Rasva
0,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
4 g / 100 g
Suola
0 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %
Liity Sulamoon