porkkana, bataatti, koskenlaskija, sosekeitto, , em, Porkkana-bataatti-koskenlaskija-sosekeitto (em) ohje salty

Porkkana-bataatti-koskenlaskija-sosekeitto (em)

  • kuori, paloittele kasvikset, laita kiehumaan, keitinveteen maustepippureita n. 10 kpl (vettä n. 1,5-2l)

  • kun kasvikset kypsät, poista maustepippurit, soseuta kasvikset

  • laita sose kattilaan, lisää sopiva määrä keitinvettä, lisää sulatejuusto ja 2-3 kasvisliemikuutiota, anna kiehua hetken että keitto tasoittuu

Ravintosisältö / 100 g

Energia 38 kcal / 100 g
Energia 157 kJ / 100 g
Proteiini 1,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 1,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %