porkkana, bataatti, koskenlaskija, sosekeitto, , em,
Porkkana-bataatti-koskenlaskija-sosekeitto (em) ohje
salty
carin
Porkkana-bataatti-koskenlaskija-sosekeitto (em)
kuori, paloittele kasvikset, laita kiehumaan, keitinveteen maustepippureita n. 10 kpl (vettä n. 1,5-2l)
kun kasvikset kypsät, poista maustepippurit, soseuta kasvikset
laita sose kattilaan, lisää sopiva määrä keitinvettä, lisää sulatejuusto ja 2-3 kasvisliemikuutiota, anna kiehua hetken että keitto tasoittuu
Ravintosisältö / 100 g
Energia
38 kcal / 100 g
Energia
157 kJ / 100 g
Proteiini
1,5 g / 100 g
Hiilihydraatti
4,2 g / 100 g
Rasva
1,4 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,8 g / 100 g
Suola
0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %