patonki, leipä
Patonki/leipä ohje
salty
Hippunen
Patonki/leipä
- Kaikki kulhoon sähkövatkaimella tasaiseksi ja jääkaappiin turpoamaan 20min
Uuni lämpiämään 200'c
Muotoile pellille märillä käsillä noin 25 cm pitkä pötkylä ja laita kuumaan uuniin. Paista 25-30 minuuttia
Anna jäähtyä hetki ja syö miten haluatkin. Palasina tai patonkina.
1 patonki tai 12 palasta
Ravintosisältö / 100 g
Energia
219 kcal / 100 g
Energia
930 kJ / 100 g
Proteiini
12,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
4,4 g / 100 g
Rasva
15,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,9 g / 100 g
Suola
1,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %