patonki, leipä Patonki/leipä ohje salty

Patonki/leipä

  1. Kaikki kulhoon sähkövatkaimella tasaiseksi ja jääkaappiin turpoamaan 20min
  2. Uuni lämpiämään 200'c

  3. Muotoile pellille märillä käsillä noin 25 cm pitkä pötkylä ja laita kuumaan uuniin. Paista 25-30 minuuttia 

  4. Anna jäähtyä hetki ja syö miten haluatkin. Palasina tai patonkina.  1 patonki tai 12 palasta

Ravintosisältö / 100 g

Energia 219 kcal / 100 g
Energia 930 kJ / 100 g
Proteiini 12,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,4 g / 100 g
Rasva 15,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 1,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %