jt, pasta, carponara, , europa, JT-Pasta Carponara (Europa) ohje salty

JT-Pasta Carponara (Europa)

Laita pasta kiehumaan reilusti suolattuun (10g/l) veteen. Muista jättää napakaksi – al dente.

Laita öljy ja silputtu sipuli pannulle ja kuullota pehmeäksi. Lisää silputtu pekoni, sokeri, suola, pippuri. Paista kypsäksi.

Sekoita kulhossa kerma, keltuaiset ja parmesaaniraaste. Lisää reippaasti pippuria ja silputtu valkosipuli.

Kaada pastasta vedet pois ja lorauta oliiviöljyä sekaan kattilaan. Kaada myös pekoniseos pannulta mukaan.

Kaada kermajuusto-seos kattilaan ja sekoita huolellisesti. Nosta pois levyltä ja tarjoa pasta carbonara heti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 287 kcal / 100 g
Energia 1202 kJ / 100 g
Proteiini 11,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 23,3 g / 100 g
Rasva 15,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %