Valmistusohjeet
Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää tomaattimurska, suola, mustapippuri ja vesi. Anna kastikkeen hautua kannen alla hiljalleen n. 20 min. Mausta oreganolla ja timjamilla.
Juustokastiketta varten sulata rasva kattilassa ja sekoita joukkoon venhnäjauhot. Kaada sekaan puolet maidosta. Kuumenna ja sekoita tasaiseksi. Lisää loput maidosta. Sekoita koko ajan. Lisää vielä suola, juustoraaste ja mustapippuri.
Voitele vuoka. Kaada vuoan pohjalle jauhelihakastiketta ja levitä päälle lasagnelevyjä. Kaada levyjen päälle vuorotellen jauheliha -ja juustokastiketta. Viimeisen lasagnelevykerroksen päälle vain juustokastiketta ja pinnnalle juustoraastetta. Mukaan voi laittaa myös muutaman kirsikkatomaatin.
Paista uunissa 200 asteessa noin. 30-40 minuuttia.
Koristele tuoreella persiljalla. Nauti!