pullahiiren, pellillinen, raparperipiirakkaa, , sus, Pullahiiren pellillinen raparperipiirakkaa (sus) ohje sweet

Pullahiiren pellillinen raparperipiirakkaa (sus)

Sulata voi. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää joukkoon kerma-maito, kananmunat sekä hieman jäähtynyt voisula. Sekoita ja levitä uunipellille (noin 30 x 40 cm) leivinpaperin päälle. 

Pilko pestyt raparperit pieniksi siivuiksi ja kaada siivujen päälle ruokosokeria. Sekoita hyvin ja ripottele sokeroitu raparperi pohjan päälle. 

Paista uunissa noin 175 asteessa noin 30 minuuttia. Tämä piirakka maistuu niin lämpimänä kuin jäähtyneenäkin. 

Voit tarjoilla yhdessä vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 284 kcal / 100 g
Energia 1190 kJ / 100 g
Proteiini 4,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 38,4 g / 100 g
Rasva 12,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 21,1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %