jt, moderni, mantelikala JT-Moderni mantelikala ohje salty

JT-Moderni mantelikala

Mantelisiika ( 4. lle)

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Öljyä siikafileet kevyesti ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Aseta kala leivinpaperin päälle uunivuokaan. Sekoita mantelirouhe ja ranskankerma keskenään. Levitä manteliseos kalan päälle ja paista noin 10 minuuttia, kunnes mantelit ovat saaneet kauniin paahtuneen ruskean sävyn. Siian sijaan voit hyvin käyttää myös muuta vaaleaa kalafilettä.

Lehtikaali-pinaattilisuke

Pese lehtikaali ja tarvittaessa pinaatti. Irrota lehtikaali ruodistaan ja riivi sopiviksi suupaloiksi. Kuumenna pannulla oliiviöljy ja paista ensin lehtikaalia minuutti pari. Lisää pinaatti ja sitruunamehu, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile mantelikalan kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 153 kcal / 100 g
Energia 639 kJ / 100 g
Proteiini 11,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %